• Nehnuteľnosť
    Nehnuteľnosť

    Využite prekvitajúci africký trh s nehnuteľnosťami s našimi starostlivo vybranými investíciami. Náš udržateľný a inkluzívny prístup ponúka investorom šancu diverzifikovať svoje portfólio a byť súčasťou transformácie kontinentu.

  • Káva
    Káva

    Zažite Afriku vo svojej šálke. Naša prémiová africká káva je jedinečnou investičnou príležitosťou pre investorov hľadajúcich chuť. S bohatými, plnými pečienkami a exotickými príchuťami začnite svoje ráno zmyslovým zážitkom, ktorý vás určite poteší.

  • Poľnohospodárstvo
    Poľnohospodárstvo

    Objavte s nami africký čaj – jedinečná investičná príležitosť. Naše ručne vyberané zmesi z najlepších čajových záhrad ponúkajú osviežujúci a exotický zmyslový zážitok. Rozšírte svoje portfólio o náš prémiový výber a vychutnajte si chuť rozmanitých chutí Afriky.

  • Vzácne kamene a drahokamy
    Vzácne kamene a drahokamy

    Objavte africké diamanty a iné drahé kamene v ich najlepšej kvalite. Náš prémiový výber, ktorý pochádza priamo z renomovaných baní, ponúka jedinečnú investičnú príležitosť na diverzifikáciu vášho portfólia s trvalou hodnotou a nadčasovým pôvabom.

  • Baníctvo
    Baníctvo

    Pridajte sa k nám do afrického ťažobného priemyslu a využite obrovské zdroje drahých kovov a nerastov. Ako spoľahlivý partner ponúkame udržateľné a rôznorodé investičné príležitosti na diverzifikáciu vášho portfólia a realizáciu potenciálu sektora.

  • IT a Telekomunikácie
    IT a Telekomunikácie

    Investujte do digitálnej transformácie Afriky s našimi vybranými investičnými príležitosťami v oblasti IT a telekomunikácií. Diverzifikujte svoje portfólio a využite potenciál týchto kľúčových sektorov v príbehu rastu kontinentu.

  • Výroba
    Výroba

    Pridajte sa k nám a investujte do afrického výrobného priemyslu a odomknite jeho potenciál. Naše udržateľné investičné príležitosti ponúkajú diverzifikáciu portfólia a šancu stať sa súčasťou príbehu rastu kontinentu.

  • Cestovný ruch a pohostinstvo
    Cestovný ruch a pohostinstvo

    Pripojte sa k pulzujúcemu africkému odvetviu cestovného ruchu a pohostinstva s našimi starostlivo vybranými investíciami. Náš udržateľný a inkluzívny prístup ponúka európskym investorom šancu diverzifikovať svoje portfólio a byť súčasťou ekonomického rastu kontinentu.

  • Drahokamové šperky
    Drahokamové šperky

    Zabezpečte svoje bohatstvo našimi prémiovými investíciami do zlata a drahých kovov. Naše starostlivo vybrané príležitosti ponúkajú bezpečné útočisko pre investorov, ktorí chcú diverzifikovať svoje portfólio nadčasovými uchovávateľmi hodnoty, či už vo fyzickej forme alebo v iných vozidlách.

  • Zdravotníctvo
    Zdravotníctvo

    Zmeňte životy ľudí investovaním do afrického zdravotníckeho priemyslu. Naše starostlivo vybrané investície do zdravotníctva ponúkajú európskym investorom šancu diverzifikovať svoje portfólio a prispieť k rozvoju zdravotníctva na kontinente.

  • Solárne technológie
    Solárne technológie

    Pripojte sa k africkej solárnej revolúcii s našimi investičnými príležitosťami. Diverzifikujte svoje portfólio a pozitívne vplývajte na trvalo udržateľnú transformáciu kontinentu s našimi starostlivo vybranými investíciami do solárnej technológie.

Služby

Infotechinvest je poradenská spoločnosť, ktorá pomáha potenciálnym investorom identifikovať...

Investičné príležitosti

V Infotechinvest sa špecializujeme na identifikáciu a prezentáciu investičných príležitostí našim...

Novinky a udalosti

  Infotechinvest sa stretla s delegáciou zo Slovenska počas návštevy Kene a Tanzánie   Infotechinvest,...

 

Infotechinvest sa stretla s delegáciou zo Slovenska počas návštevy Kene a Tanzánie

 

Infotechinvest, popredná poradenská firma špecializujúca sa na prieskum trhu, investičné analýzy, due diligence a hodnotenie rizík, sa nedávno zúčastnila obchodnej delegácie zo Slovenska do Kene a Tanzánie. Počas návštevy malo Infotechinvest možnosť stretnúť sa s delegáciou zo Slovenska, vymeniť si nápady a postrehy o investičných príležitostiach a trendoch vo východnej Afrike.

 

Delegáciu zo Slovenska tvorili zástupcovia rôznych odvetví, vrátane energetiky, stavebníctva a techniky. Infotechinvest mohla delegácii poskytnúť cenné informácie o investičnej klíme v Keni a Tanzánii, pričom poukázala na potenciálne príležitosti a riziká. Delegácia mimoriadne pozitívne prijala individuálny prístup a odhodlanie Infotechinvest k etickým a udržateľným investíciám.

 

delegationnairobi2

 

Cieľom delegácie, ktorú zorganizovala Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO), bolo preskúmať investičné príležitosti vo východoafrickom regióne a podporiť obchodnú a investičnú spoluprácu medzi Slovenskom a Keňou a Tanzániou.

 

Počas cesty sa generálny riaditeľ Infotechinvest , Moses N. Craig, mohol stretnúť s predstaviteľmi miestnej samosprávy, podnikateľmi a potenciálnymi investormi, aby prediskutovali investičné príležitosti v rôznych sektoroch vrátane poľnohospodárstva, energetiky a infraštruktúry.

 

„Keňa a Tanzánia ponúkajú veľký investičný potenciál a sme nadšení, že môžeme byť súčasťou tejto delegácie, aby sme preskúmali príležitosti pre našich klientov,“ povedal Craig. "Náš osobný prístup a záväzok k etickým a udržateľným investíciám nás odlišujú od našich konkurentov a tešíme sa na budovanie dlhodobých partnerstiev v regióne."

 

Účasť Infotechinvest v delegácii podčiarkuje jej odhodlanie identifikovať ziskové investičné príležitosti v rôznych sektoroch v Afrike a Európe a podporovať udržateľné a etické investície. čítaj viac